ipari tablet

Sok előnnyel rendelkezik az ipari tablet

Az informatikai rendszerek nem csak a mindennapok szerves részét képezik, hanem betették lábukat egyértelműen az ipari, gyártási szektorokba ugyanúgy. Ezeken a területeken is fontos használni a különféle számítástechnikai szerkezeteket, amik leegyszerűsítik és átekinthetőbbé teszik az irányítási folyamatokat. Az ipari tablet ezen a területen kulcsfontosságú elem, ami nélkül gyakran már boldogulni sem lehet. Legfőképpen az különbözteti meg hétköznapi testvéreitől, hogy jóval nagyobb ellenállósággal rendelkezik a környezeti hatásokkal szemben. Az ipari tablet megbirkózik a porral, a nedvességgel, akár a hideggel, ütésekkel.

Minden ízében nagy terhelésnek kitett feladatvégzésre tervezték és az akkumulátorkapacitása is magasabb, így egy teljes munkanapon át tud folyamatosan dolgozni.
Egyedi rendszerekkel van felszerelve az ipari tablet

A gyártás mellett még az építőiparban és a logisztikában, raktározásban ugyanúgy hasznos segédeszköz az ipari tablet. Ha például ellenőrizni kell egy tervrajzot, akkor azt pillanatok alatt megnyithatjuk rajta. A hátoldali, nagyfelbontású kamerának hála a különböző munkafolyamatok vizuális dokumentálása egyszerűvé tehető, valamint videokonferenciákhoz ez elülső kamera jön jól. Mivel sok esetben a raktározások során vonalkódokkal látják el a különféle árucikkekkel, ezért a beépített olvasó sokban segíti az adatok kezelését. 1 és 2 dimenziós vonalkódok ugyanolyan hatékonysággal feldolgozhatók az ipari tablet segítségével. Többféle támogatott interfész áll rendelkezésre. Nem csak vezetékes, de vezeték nélkül csatlakozásra is nyílik mód. Egy valódi univerzális vezérlőeszköz.