beltéri ajtó

Önnek van kedvenc beltéri ajtó típusa?

 

Manapság olyan szép ajtókat lehet találni, hogy mindenki meg tudja találni a személyes kedvencét: https://www.szalafa.hu/. A Szalafa kínálatában nagyon sok ajtótípus fellelhető, így bármilyen elképzelésünk is legyen azt biztosan megvalósítják. A különféle beltéri ajtócsaládok a weboldalon megtekinthetők és ha kérdés merülne fel bennünk akkor a szakképzett munkatársak mindenben segítséget nyújtanak.

 

A Minimal Trend-Line beltéri ajtók a modern, illetve a minimalista lakberendezési irányvonalhoz tökéletesen illeszkedik. A Trend-Line ajtók szigorú és erőteljes vonalvezetésűek és maguk az ajtók furnér borításúak. Az ajtókon fém csíkot vagy furnér filét alkalmaznak a felosztáshoz. Ezeket az ajtókat üveglappal is meg lehet rendelni így azt konyhákba és a fürdőszobákba is el lehet helyezni. A tolóajtók és az üvegajtók szintén modern megjelenést biztosíthatnak otthonunknak. A tolóajtók és az üvegajtók segítenek a világos belső tér kialakításában, így azokat kisebb méretű lakásokhoz is bátran ajánlják. A belső ajtóknál az ajtószárnyak üvegből készülnek és speciális vasalással látják el őket. Az ajtólapokat többféle kivitelezésben is meg lehet rendelni. Maradhatunk a sima üveglapnál, de kérhetjük savazottan is, így savmarással vagy gravírozással díszíthetők. Ezeket az ajtókat a nappalikba is el lehet helyezni, így biztosak lehetünk abban, hogy tökéletesen dizájnos belső térelválasztónk lesz új otthonunkban. A tolóajtókat minden esetben speciális tokba illesztik, így könnyedén siklanak a helyükre nyitáskor és záráskor is. A hálószobákban és a kisebb helyiségekben a tolóajtós megoldásokkal helyet takaríthatunk meg.

 

A klasszikus beltéri ajtók kedvelői is megtalálhatják számításukat a Szalafánál, hiszen széles választékkal várják az ügyfeleket. A belső ajtók nemes anyagokból készülnek. Választhatunk cseresznye, dió, tölgy ajtót otthonunkba. A tradicionális formavilágú ajtók élkerekítéssel és domború betétekkel készülnek és ha igényt tart rá az ügyfél, akkor polírozott beszegő lécet és dísztokot is biztosítani tudnak. Az elegáns megjelenésű ajtók bármilyen otthon hangulatához illeszkednek. A Mod-Art ajtók választható faanyagból készülnek és legtöbbször belső ajtóként alkalmazzák. A sötét, valamint világos furnér betétek változatossága teszi különlegessé.