hitel

Mit takar a kombinált hitel jelentése?

Kis-és középvállalkozóként sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a további fejlődéshez szükséges anyagi források már nem állnak rendelkezésre. Ilyenkor a felmerülő projektek finanszírozásához hitellehetőségeket célszerű igénybe venni. A fejlesztési és beruházási hitelek minden korábbinál népszerűbbek, de a pályázatok is remek lehetőségeket rejtenek magukban.

 

Pályázatoknál különösen hasznosak lehetnek a kombinált hitelek (forrás: forrascentrum.hu). Ezek esetében a hitelek pályázati konstrukciókkal kombinálhatóak, így még kedvezőbb lehetőségeket biztosítva. Ahhoz azonban, hogy a hitelkérelmek és a pályázatok valóban be is váltsák a hozzájuk fűzött reményeket, nagyon fontos, hogy a megfelelő formai és tartalmi követelményeknek megfeleljenek a benyújtott dokumentumok.

A tapasztalatok szerint a legtöbb fejlődni akaró kis-és középvállalkozó a saját szakterületén kifogástalan tudással rendelkezik, de a pénzügyi és pályázati világban támasztott követelményeket már kevésbé ismerik. Ilyenkor kitűnő választás lehet egy olyan pályázatíró cég, mely nem csak a kiírt pályázatok kapcsán nyújt segítséget, hanem a hitelezési formákat is pontosan ismeri. Ma már ingyenes pályázatfigyelést is kérhetünk, így garantáltan időben tájékozódhatunk arról, aktuálisan milyen pályázatokat kínálnak.

 

A pályázati forrásokról érdemes tudni, hogy csak ritkán adódik akkor megfelelő lehetőség, amikor arra tényleges szükség lenne. Éppen ezért megéri előre gondolkodni, tájékozódni, és ha ideális ajánlatra sikerül bukkanni, akkor a pályázat valóban beválthatja a hozzá fűzött reményeket. Ehhez azonban nélkülözhetetlen, hogy a pályázat formailag, tartalmilag, szakmailag kifogástalanul készüljön el. A pályázatíró cégek nem csak ebben tudnak segítséget nyújtani, hanem a megfelelő kombinált hitel kiválasztásában is.

 

Egyfajta lehetőséget kínál a Széchenyi Kártya is, amely maximum 25 millió forint erejéig vehető igénybe a megfelelő feltételek megléte esetében. Az átmeneti likviditási gondok esetén éppen úgy remek választás, mint akkor, ha nagyobb hitelösszeg szükséges rövid időn belül. A vállalkozói hitelek rugalmas feltételekkel és akár 62 millió forint erejéig is igényelhetőek. A forgóeszköz-finanszírozás és a beruházási hitelek között mindenki megtalálhatja azt, amelyik lehetőségeinek és elképzeléseinek is megfelel. Profi csapat közreműködésével minden lehetőség ismeretében hozhat döntést a hosszú távú pénzügyi célok megvalósításához.