Gyerek esőkabátok, esőnadrágok, gumicsizmák, harisnyanadrágok, kezeslábasok között böngésztünk

Közeleg az ősz, így nem csak az iskolára, hanem a néha borongósabb időre is ideje felkészülni! A Tchibo webáruház heti ajánlatában  olyan termékek közül válogathatunk, amelyekkel kicsik és nagyok számára is vidámabbá és egyben kellemesebbé tehetjük az igazán zivataros napokat is! Esőkabátok, esernyők, speciális táskák és gyermekruhák gazdag kínálatát tekinthetjük át, hogy gondtalanul indulhassunk útnak, bármilyen meglepetéssel is szolgáljon az időjárás!

A több funkciót magában egyesítő termékek a legpraktikusabbak – egyik képviselőjük pedig a 2 az 1-ben bevásárlótáska, ami shopper táskaként, de ha a szükség úgy hozza, akkor egy hétvégi kirándulás során hátizsákként ismaximálisan helyt áll majd! A víztaszító anyagbólkészült táskában külön rekeszt találunk az esernyő tárolására, és külön rekeszt az egyéb nedves holmiknak! Kívül egy kiegészítő cipzáras rekeszis rendelkezésre áll majd a kulcsok, vagy a pénztárca tárolásához. A sötétkék alapon fehér horgonyokkal mintázott anyagon vastagabb hordozófülekettalálunk, ha a bevásárlótáska funkció mellett döntünk, hátizsákként pedig a mostanában divatos tornazsákok formáját ölti fel, vékony hordozópántokkal, amelyekkel egyben a záródást is biztosíthatjuk, a felső részt összehúzva. A minden színhez remekül passzoló táska igazi őszi darab, ami hű társunk lesz majd minden körülmények között!

Hasonlóan praktikus darab a cipőre húzható esővédő is, ami vízhatlan anyagával megvédi cipőnket a sártól és az esőtől, így csapadékos időben is nyugodtan viselhetjük kedvenc, kényelmes lábbelijeinket, beburkolva őket a plusz egy réteggel. Az esővédő a hátul végigfutó cipzárnak köszönhetően könnyen fel- és levehető, megerősített gumitalpa pedig biztosítja a kényelmes, stabil járást. A modern, pöttyös mintázatúeszközhöz tárolótasakis jár, így használaton kívül helytakarékosan eltehetjük a táskánkba – ott biztos nem fog összevizezni semmit, aminek szárazon kell maradnia! Még több gyerekruházat itt.

A heti ajánlatban a legkisebbekre is gondoltak: a termo esőkabátok és a termo esőnadrágok változatos színeikkel és mintázatukkal remekül kombinálhatók egymással, így mind a fiúk, mind a lányok számára biztosan találunk majd ötletes szetteket! Mind a kabátok, mind a nadrágok puha, meleg mikropolár bélésselkészültek, és akár 3.000 mm vízoszlop nyomásnak is ellenállnak, így igazán ideálisak az esős, hűvös napokra – ráadásul a környezetbarát ecorepel® impregnálásnakköszönhetően szennyeződéstaszító tulajdonsággal is rendelkeznek. A lezárt varrásokés az elöl és hátul is megtalálható fényvisszaverő elemekszintén a biztonságot és a kényelmet szolgálják. A kabátokon legombolható kapucni és két oldalsó zseb található, az ujjszegélyek bősége pedig tépőzárral állítható, a nadrágok esetén pedig állítható, rugalmas Y-alakú nadrágtartóbiztosítja a tökéletes illeszkedést, emellett a gumis nadrágszárvégek, és a patentgombokkal állítható oldalsó bőség is garantálja a kényelmet a legkomolyabb játék közben is. Még több gyerek kabát itt.

Ha a kétrészes öltözék helyett egy egyrészes megoldást találunk szimpatikusabbnak, akkor a softshell kezeslábas lesz a megfelelő választás, ami az esőnadrághoz és kabáthoz hasonlóan ellenáll az időjárás viszontagságainak, azonban egyetlen darabban egyesíti magában a két ruhadarab jó tulajdonságait: itt is az ecorepel® impregnálásgondoskodik a szennyeződések taszításáról, és adott a 3.000 mm vízoszlop nyomásnak való ellenállás is. A kezeslábason vízhatlan, állvédővel is ellátott, alábélelt cipzártalálható, a lábszárakon pedig rugalmas talppántok gondoskodnak arról, hogy ne csússzanak ki a cipőből. A térdnél és a farrészen oxford-anyagból készült megerősített betétekvannak a rugalmas külső anyagon, így a kezeslábast viselve is garantált a szabad mozgás, és így az önfeledt játék is! A legombolható kapucni és a fényvisszaverő elemek mellett ezen a darabon egy névvel ellátható mezőt is találunk, miközben a puha mikropolár bélésgondoskodik a kellemes melegről a hidegebb napokon. A dínós mintás, és a rózsaszín alapon pöttyösdarabok közül a kisfiúk és a kislányok számára is biztosan találunk majd megfelelő darabot!