családi bölcsőde

Amiért igazán jó a családi bölcsőde

Egy párkapcsolat kezdetén, még csak a tervezgetés során jön szóba a gyerek. Az idő aztán elég gyorsan repül és a házasságot követően hamarosan megszületik a pöttöm, aki megváltoztatja az egész életünket. Amíg kicsi és magatehetetlen, addig minden arról szól, hogy kiszolgáljuk az igényeit, ami aztán alaposan leterhel bennünket minden szinten.

Néhány év múlva azonban a családi bölcsőde óvó szárnyai alá helyezhetjük szemünk fényét, ahol tudják, mire van szüksége. A családi bölcsőde szakemberi, már az első napon megtesznek mindent azért, hogy megismerjék a kicsit és úgy állítsák össze a programot, hogy az számár a legideálisabb legyen. A játékok és korabeliek társaságában ugyanakkor egyszerűen azt is elfelejti a lurkó, hogy pontosan hol van. A családi bölcsőde munkatársai jól tudják, sok éves tapasztalattal a hátuk mögött, hogy mire kell hangsúlyt fektetni. A legnagyobb rész játékból áll a foglalkozás, de van belecsempészve némi ének-zenei oktatás is.

Ennek hasznát fogják látni a későbbiekben a pöttömök, ugyanis tanulmányok bizonyítják, hogy az ezen típusú foglalkozások fejlesztik a többnyelvű kommunikációs képességet és a kreativitást is többek között. Erre még csak hab a tortán, hogy minden igényt kielégítő egészséges étkezéssel bővül a családi bölcsőde palettája, amit a helyben termesztett zöldségek, gyümölcsök tesznek feledhetetlenné. Hosszasan lehetne még sorolni a családi bölcsőde előnyeit, de azokat jobb inkább személyesen megtapasztalnunk. Látogassunk el a hangokkertje.hu oldalra és vegyük fel a kapcsolatot a vezetőkkel.