Valódi ásványokból készült nyakláncok

A valódi ásvány nyakláncok eredetisége magában az ásványokban rejlik. Az igazi ásványok ugyanis rendelkeznek különböző gyógyhatásokkal, pozitív energiákkal. Ezek a nyakláncok nagyon sokféleképpen elkészíthetőek, akár az ásványok színe vagy gyógyhatása szerint, vagy akár egy adott horoszkóphoz illően. Készülhetnek egy vagy több fajta ásványból, kevés vagy sok kőből akár medállal díszítve is. A lehetőségek tárháza számtalan. Ahogy már említettem, ezek az ásványok különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, a rózsaopál nugget például a légzésre és a légutakra vannak jó hatással, de ezek mellett még az alábbi tulajdonságokkal is rendelkezik:

  • Segít a félelmek leküzdésében
  • Segít oldani a depressziót és szorongást
  • Élénkíti a kreativitást és a képzeletet

A rózsaopál a Szűz, Rák, Nyilas, Halak és a Vízöntő csillagjegy szülöttjeihez igazán illik.

Mivel ez az ásvány az opálok családjába tartozik ezért igen kényes, hő hatására repedezetté válhat. Ezt az ásványt érdemes a Hold fényével megtisztítani, így megvédve őt a hőhatástól.

Ahogy neve is utal rá, színe rózsaszín, mely olykor sötétebb, máskor pedig világosabb hatású.

A valódi ásvány nyakláncok felismerése igen nehéz, mivel sajnos ma már szinte tökéletes utánzatokat készítenek, ezért egyrészt érdemes csak megbízható forrásból vásárolni, másrészt pedig érdemes megnézni az ásványokat, mivel ezek mind egyedi erezettel / mintázattal rendelkeznek, nincs két egyforma, illetve érdemes vásárlás elött utána olvasnunk a kinézetéről.