Éttermi hívórendszer, ami megkönnyíti a munkát

Az éttermi vendéghívó rendszerek jelentős terhet vehetnek le egy vendéglátóhely válláról. Használatukkal optimalizálni és egyszerűsíteni lehet a kiszolgálást, mindemellett nő a vendégek elégedettsége is. A hívórendszer bármely üzlet, vagy étterem működésében egyszerűen beilleszthető, a vezeték nélküli technológiának köszönhetően egyáltalán nem igényel semmilyen átalakítást. Elegendő a csak egy megfelelő helyet keresni neki a kiszolgáló pulton, áram alá helyezni és azonnal használatba is állítható.

A hívórendszer működése nagyon egyszerű, ám annál hatékonyabb. Miután megérkezett a vendég az étterembe, és leadta a megrendelését a pultnál, csak adjon neki egy csipogót, amely saját sorszámmal rendelkezik. A vendég vagy ügyfél nyugodtan eltávolodhat a kiszolgáló pulttól, vagy ablaktól, biztos lehet benne, hogy értesülni fog, ha elkészült a megrendelése. Amikor az adott vendég rendelése kiadásra készen áll, csak adja meg a nála lévő csipogó sorszámát és küldjön rá egy jelzést. Az ügyfélnél lévő vendéghívó csipogó azonnal elkezd villogni, csipog és rezegni, így jelezve, hogy elkészült a megrendelés és átvehető a kiszolgáló helyen. A vendég visszaadja a nála lévő csipogót, majd cserébe megkapja a megrendelt ételét.

Vendéghívó rendszerekből széles termék kínálatot talál a NEXT Irodatechnika webáruházban, ahol a legolcsóbb hívórendszerektől a professzionális, nagy hatótávolságú kamion hívókig mindent megtalál. Vannak úgynevezett korongos kialakítású vendéghívó rendszerek, és hagyományos kártyás rendszerek is elérhetőek. A korongos rendszerek elegánsabb kialakítással rendelkeznek, míg a kártyás forma praktikusabb összeállítást tesz lehetővé. Az online üzlet a www.nextiroda.hu címen érhető el, a készülékek nagytöbbségét pedig másnapi szállítással küldik. Jelenlegi akciójuk keretén belül csomagautomatába, vagy csomagpontra való szállítás teljesen díjmentes, azaz ingyenes.