Miért érdemes megkóstolni a Grey Goose vodkákat?

A Grey Goose vodka még viszonylag fiatalnak mondható márka, melyet Sidney Frank Importing Co. (SFIC) azzal a céllal, hogy egy francia luxusvodkát készítsenek az amerikai piacokra. Az ital 1998-ban került piacra, és már ebben az évben megkapta a „világ legfinomabb vodkája” elismerést a Chicago-i Égetettszesz Intézettől, San Francisco-ban pedig Szeszitalok Világbajnokságának Platina díjával jutalmazták. Jól látszik tehát, hogy egy igazán különleges italról van szó, mely méltán tartozik a luxusvodkák közé. Azóta már nemcsak az amerikai piacokat hódította meg, hanem világszerte népszerűvé vált. A márka ma már egyet jelent a szuper prémium luxus vodkákkal.

A Grey Goose vodka francia búzából és a Massive Cantral forrásvízéből készül ötszörös desztillációval. Tiszta, könnyed aromák jellemzik, enyhén édeskés, virágos ízvilága teszi igazán egyedülállóvá. A Grey Goose vodka behűtve vagy kevés jéggel  a legfinomabb, ugyanakkor koktélokba is előszeretettel javasolják. Természetesen a Grey Goose márka nemcsak egyetlen vodkát tartalmaz. A tiszta vodkák mellett ízesített verzióban is megtalálható. A Grey Goose vodka narancs, körte, vanília, és citromízesítésben is megtalálható.

Honnan szerezhető be a Grey Goose vodkák?

A Grey Goose vodkák már hazánkban is beszerezhetőek, és a legnagyobb ital webshopokban megtalálhatóak. A Grey Goose vodkák többféle kiszerelésben kaphatóak, vannak mini, 00,5 és 0,2 literes kiszerelések, de a nagyobb, megszokott röviditalos kivitelek, mint 0,7 , 1 és 2 literes kiszerelések is megtalálhatóak. Emellett igazán nagy kivitelben is találunk Grey Goose vodkát, 1,5 és 4,5 literes kiszerelés is létezik. A Grey Goose vodka ára természetesen kiszerelésenként eltérő lehet, de a literenkénti ára 14-25 ezer forint között van. Az italkereso.hu oldalon számos ízben és kivitelben találhatjuk meg, méghozzá nagyon kedvező áron.