Új társasjáték megjelenések 2020-ban: neked már megvannak?

A társasjátékok a mai napig bírnak létjogosultsággal, sőt, egyre többen döntenek úgy, hogy gyermekeiket ilyen módon is igyekeznek kiszakítani a virtuális valóságból. A PC-s játékok mellett tehát újra sokan keresik a hagyományos társasjátékokat. Mielőtt azonban saját gyermekkorod szűkös választékára gondolnál, érdemes tudnod, hogy rengeteg új, izgalmas játék jelenik meg nap mint nap.

 

A játékosok részéről együttműködést kívánó típusok éppen olyan népszerűek, mint azok, amelyek a gyermekek szellemi, logikai képességeit fejlesztik. De mégis mi alapján érdemes választani? Honnan tudhatjuk, hogy a kiszemelt darab elnyeri majd a tetszést? Ebben sokat segíthetnek a webáruházak leírásai, így célszerű olyan webshopot választani, mely kellő figyelmet fordít a részletes termékismertetésre. Nem semmi, hogy hány új társasjáték jelent már meg 2020-ban.

 

Az ókori Egyiptom világa rendszerint elvarázsolja a gyermekeket. Nem véletlen, hogy az egyik legnépszerűbb új társasjáték ebbe a korba kalauzol el. Az Ankh’or – A Nílus-völgy kalmárjai a kereskedelem és az ókori egyiptomi kultúra sajátos egyvelege, mely nem vesz igénybe több játékidőt fél óránál.

 

A szabadulószobás játékok továbbra is hatalmas népszerűségnek örvendenek. Ha nem vennél részt személyesen egy ilyen programon, akkor otthonod kényelmében is átélheted az izgalmakat, méghozzá a Szabadulópakli játékainak köszönhetően. Csapatban is kiválóan játszható, és nem csak a gyermekek számára nyújt különleges szórakozást. Hasonlóképp korosztálytól függetlenül ajánlott a Fogságban játék, mely során képregényes kalandokban vehetsz részt.

 

A világszerte ismert és sokak kedvencének számító Homályrév folytatásaként jelent meg a Frosthaven, amelynek köszönhetően 16 karakter bőrébe bújva vehetjük fel a harcot, sőt, építhetünk is, miközben a folyamatos életben maradásért küzdünk. A játék magyarul is megjelent.

 

Mielőtt tehát egyik vagy másik társasjáték mellett döntenél, érdemes egy pillantást vetni az újdonságokra is. A modern szemlélettel, a korábbi szabályokat felrúgva megalkotott társasjátékok igazi élményt nyújtanak a család minden tagjának. Az online rendelés kényelmét kihasználva pedig utánanézhetsz mindazoknak a márkáknak, melyek jelen vannak a kínálatban. Találj új kedvencet, mely a család számára remek kikapcsolódás lesz!