Totó Lottó

Totó Lottó eredményekre várva stresszlabdával

Ha a Totó Lottó kerül elém, akkor biztos lehetsz benne, hogy előbb-utóbb – és inkább előbb – a stresszlabda is elő fog kerülni. Nagyon sokáig nem értettem, hogy miért pont egy labda jelenthetne jó stresszlevezetést, és ez az egyébként vicces labda szorongatás hogyan is válhatna a hasznomra. Egy alkalommal viszont, amikor a Totó Lottó eredményekre vártam egy baráti társasággal együtt, valaki a kezembe nyomott egy stresszlabdát, és láss csodát, ahogyan engedtem ennek a furcsaságnak, máris megéreztem a hatását.

Azóta is mindig van nálam stresszlabda, és már nem csak akkor veszem elő, amikor a Totó Lottó kerül szóba. Gyakran fordulnak elő olyan élethelyzetek, amikor jól esik a stresszlabda használata, és amikor csak tehetem ki is használom ezt az egyszerű de nagyszerű lehetőséget.
Nem egyszer kerültem már olyan közegbe is, ahol enyhén furcsán néztek rám, amikor előkaptam a kis stresszlabdámat, de ez engem egyáltalán nem zavart. Sokszor fordult elő olyan, hoy beszélgetés tárgyává vált a stresszlabda annak hatására, hogy valaki látta ezt a kezeim között, és én minden ilyen alkalommal szívesen beszámoltam arról, hogy ez milyen nagy segítséget jelent az én életemben.


Stresslabda az ügyfélszolgálati irodában
A kis beszámolómat olvasva talán most éppen arra gondolsz, hogy milyen stresszes lehet az életem, hogy nekem erre a kis eszközre mindig szükségem van, de szeretném tisztázni, hogy egyébként egy átlagos stresszmennyiséget tartalmazó életmódot folytatok. Bár azt meg kell hagyni, hogy az izgalom mindig fokozódik, amikor a Totó Lottó eredményekre várok.

Igazából mindenkinek ajánlom, hogy adjon egy esélyt a stresszlabdának, főleg az olyan barátaimnak segített ez még sokat egyébként, akik ügyfélszolgálati irodában dolgoznak, és ez nem is csoda, tekintettel arra, hogy milyen sok panaszt, és gyakran otromba megjegyzést kell az ilyen területen dolgozóknak elviselniük.