A jó szakember aranyat ér

Az életben legalább egyszer, de általában inkább többször is megtapasztaljuk, hogy mennyire fontos jó szakembert találni és mennyire nehéz is. Látom sokszor az embereken, illetve saját bőrömön is tapasztaltam, hogy mennyire macerás megfelelő, hozzáértő szakembert találni. Hiszen nagyon sok esetben nem lehetséges rendesen ellenőrizni, hogy milyen a szakmájában, hogyan végezte el a rábízott munkát, végül is éppen azért kérjük fel, mert mi magunk nem értünk az adott feladathoz.

 

Van egy szokásom, miszerint össze szoktam írni a szerintem fontos elérhetőségeket, Orvos, óvónő, védőnő, szakemberek, hogy, amikor szükségem van rá, akkor már ott legyen és ne okozzon gondot, hogy kit kell hívnom. Most, amikor nem is olyan régen újra rendszereztem ezt a listát, akkor láttam, hogy víz-, gáz-, fűtésszerelő nincsen rajta. Mivel már közel jártunk a fűtésszezonhoz, illetve időnként már be is kapcsolt a fűtés, ezért elkezdtem utánajárni, hogy vajon kit és mit érdemes keresni, ha bármilyen probléma adódik vagy csak karbantartást szeretnék kérni.

 

Aztán az egyik kollégám mondta, hogy nézzem meg a vizgazfutesszerelo24.hu weboldalt, mert pont nekem való. Igaza is lett. Minden szépen le van írva a honlapon. Fel van sorolva, hogy miben tudnak segíteni, ilyen a fűtésszerelés, gázszerelés, duguláselhárítás. Össze van szedve, hogy milyen fűtésrendszerek vannak, illetve miben tudnak segíteni.

A szolgáltatásuk alatt megtalálhatjuk a számításunkat, legyen szó akár karbantartásról, javításról, felújításról vagy kiépítésről. Így itt könnyen találhatunk megbízható gázszerelő embert, aki rövid időn belül elérhető és tud segíteni. Budapesten és Pest megyében vállalják a kiszállást. Legelső körben, amikor valaki felhívja őket feltesznek néhány kérdést, hogy nagyjából tisztában legyenek vele, hogy mit szeretne az illető, esetleg mekkora a probléma, ha javításra szorul valami. A weboldalon fel van tüntetve, hogy sürgős esetekben, akár egy órán belül is küldenek ki valakit, aki a segítségünkre lehet.

 

Ami még nekem nagyon tetszetős az oldalon, hogy garanciálisan dolgoznak, tehát nem éri meg nekik, hogy gyorsan összecsapják a munkát és rohanjanak tovább, mivel, ha nem lesz megfelelő, akkor vissza kell újra menjenek az adott helyszínre és kezdhetik elölről a munkát.

 

Mivel hajlamos vagyok leragadni egy-egy dolgon, így egészen sokáig időztem a honlapon és volt szerencsém több dolgot is elolvasni róla. Én ilyen vagyok, nekem fontos, hogy megbízható gázszerelőt találjak, ha bármikor is szükségem lenne rá. Ahogy olvasgattam, láttam, hogy a cég nem ma kezdte, ugyanis már 32 éves szakmai tapasztalat van mögöttük, illetve családi háztól kezdve a nagyobb épületeken keresztül vállalnak munkát mindenhol.

 

Egy gázszerelő több helyzetben is szükségessé válhat, hiszen nálam például kombinált cirkó van és gáztűzhely, így már két olyan frontvonal, ahol bevetésre lehet szükség, illetve ezek a berendezések által gázcsövek is futnak a lakásban, amelyek elvileg tökéletesen működnek és aránylag szép újak, de mint tudjuk az ördög nem alszik és fontos a felkészültség. Egy megbízható gázszerelő szerintem könnyen utolérhető, ami a vizgazfutesszerelo24.hu oldalán adott, hiszen könnyed mozdulatokkal tudunk visszahívást kérni tőlük. Ismertem olyan szakembert, aki bár a munkájához értett, de napokig tartott mire sikerült utolérnem és egyáltalán azt elmondani, hogy mi a gondom, Ezután kezdtünk még egyeztetni, hogy mikor tud eljönni megszerelni az adott dolgot.

 

Mint említettem kombinált cirkóval rendelkezik a lakásom, így ennek a jelentősége pláne elég nagy, hiszen, ha esetleg valami baja van, akkor a lakásban gyakorlatilag megszűnik a melegvízellátás és fűtés is. Tekintve, hogy egy három főből álló család vagyunk, akiknek a legkisebb tagja még elég fiatal, így nagyon hiányozna az életünkből, ha pár napig ezek nem lennének.

 

Így ez volt a másik meggyőző erő, hogy a telefonos listára kerüljön a vizgazfutesszerelo24.hu , mivel egyértelműen nem tart napokig, hogy ki tudja őket hívni, akinek éppen szüksége van rájuk.

 

Az oldalon megtaláltam, hogy duguláselhárítás esetén is tudnak segíteni, így tulajdonképpen egy telefonszámmal több problémát is tudok kezelni. Nagyon igyekszem, hogy ne legyen esélye eldugulni semminek, de mint említettem a családnak van egy legkisebb tagja is, aki előszeretettel okoz meglepetéseket, viszont megnyugtat a tény, hogy ez a cég, akár egy órán belül is tud segíteni, ha valami nagyon nagy baj történik.

A weboldalon is fel van tüntetve, hogy eddig még nem volt olyan dugulás, ami ki tudott volna fogni a szakembereken, akiket alkalmaznak, így még mindenhol megoldották a felmerülő gondokat. Egyértelmű, hogy a WC eldugulása az egyik legsűrűbb probléma, ehhez pedig nekik profi eszközeik vannak. Viszont a WC-n kívül lehet még gond akár a lefolyóval, csatornával is, viszont mindenképpen az a javasolt, hogy először kérjük ki szakember segítségét és ne kezdjünk otthon házi barkácsolási technikákba, mert könnyen lehet, hogy még nagyobb kárt okozunk, amit utána a vizgazfutesszerelo24.hu szakembereinek csak még nehezebb rendbe hozni.

Ha pedig már elértünk a duguláshoz, akkor tulajdonképpen nem vagyunk messze a vízszerelés témától sem. Ez is egy olyan terület, ami minden háztartásban van és előbb vagy utóbb mindig akad egy csöpögő csap vagy egy nem működő mosógép. A vizgazfutesszerelo24.hu viszont ebben az esetben is tud megfelelő segítséget küldeni, sőt még akár kádak behelyezésében, WC vagy zuhanykabin cseréjének esetén is találunk náluk segítséget.

 

Egy szó, mint száz, legyen szó egy küszködő bojlerről, rendetlenkedő kazánról vagy megfáradt csaptelepről, ők fognak tudni segíteni, garanciát is vállalnak és gyorsan is érkeznek. Szerintem ez a mai rohanó világban így egy elég korrekt ajánlat. Az a plusz kedvencem, hogy lehetséges visszahívást kérni az oldalon, így ha a probléma nem sürgős, akkor ezt is tehetjük és utána ők keresnek majd minket.

 

Én végül úgy döntöttem, hogy pontosan ilyen telefonszámot kerestem arra a bizonyos listámra, ami a számomra fontos dolgokat rejti, illetve, amit a férjem orra alá is odanyomok időnként, ha esetleg pont akkor ütne be a baj, amikor nem vagyok itthon. Hiszen nálunk ezeket a telefonos, intézkedős dolgokat teljes mértékben én intézem el, innentől kezdve, ha nincsenek itthon meg ezek a számok, akkor teljes a káosz. Bár ritkán kell elutaznom és nem is jellemző, hogy napokat ne legyek a családommal, de mivel kivételek mindig vannak, ezért jobb bebiztosítani ezeket a dolgokat. Nekem meglett a telefonszám, amit kerestem és bár bízok benne, hogy főleg karbantartás miatt lesz rá szükségem, azért nyugodtabb vagyok így. Végső soron pedig elolvastam több érdekes dolgot is az oldalon, amik a segítségemre voltak és határozottan jó érzéssel tölt el, amikor látom, hogy egy cég nem sajnálja az időt és igényes weboldalt csináltat magának. Ez a mai világban elengedhetetlen egy komoly vállalkozás esetében.

 

A listám elkészült, így most már nyugodtan kirakhatom a megfelelő helyére.